VM i INzell 2024

Sverre Lunde Pedersen sitt store mål er VM allround i Inzell i 2024. Selvsagt skal TEAM Sverre til Inzell i dagene 8.-10. mars i 2024.

Vi har sikret oss 100 plasser, så vi blir en flott gjeng som skal ned til Max Aicher Arena i Inzell. Det er plass til 10 000 tilskuere, så her blir det stor stemning tre dager til ende.

Bli med og opplev våre ypperste skøyteløpere når de kniver om gjeve medaljer under skøyte-VM i Inzell. KOMENT arrangerer tur til VM i skøyter 08.-11. mars 2024, og vi har tro på gode resultater på både dame- og herresiden. Med stemningen i Max Aicher Arena vet vi at dette blir en tur for minnebøkene! Mer info her: Skøyte-VM 2024

Utforsk Inzell som VM-by

Inzell er en sjarmerende landsby i Tyskland og et flott reisemål for turister. Besøkende kan oppleve spenningen ved Max Aicher Arena, der internasjonale skøytekonkurranser finner sted. Den har en 400 meter lang isbane og er anerkjent for å være en rask bane.

I tillegg kan man utforske landsbyen og beundre den tradisjonelle bayerske arkitekturen. Aktiviteter som isdans, svømming og golf er tilgjengelige for de som ønsker å nyte fritiden. Naturelskere kan glede seg over vakre naturspaserer og taubaneturer til Rauschberg-fjellet for fantastisk utsikt. Lokale museer gir et innblikk i områdets historie og kulturarv, og Inzell dyrepark lar besøkende komme tett på innfødt dyreliv. Etter en dag med utforsking kan man nyte tradisjonell bayersk mat på lokale restauranter. Inzell har noe for enhver smak og er et flott sted å oppleve en blanding av natur, kultur og sport.