Godfølelsen tilbake

Etter at forrige sesong ble en berg-og-dalbane reise, er det ingen tvil om at forventningene til kommende sesong er høye. Avslutningen av forrige sesong samt en svært god oppkjøring i sommer og høst, gir store forhåpninger. Det store målet er fortsatt VM Allround i Inzell i mars.

Forrige sesong startet med at Sverre måtte legge inn en lengre treningspause like etter at World Cup sesongen startet. Grunnlaget var rett og slett for spinkelt etter skaden. Men god og ikke minst riktig trening over flere måneder ga god uttelling. Det endte med at Sverre ble beste nordmann med en 7. plass på 5000m under VM enkeltdistanser. En bronsjemedalje fra lagtempo i samme mesterskap ga ekstra motivasjon for den treningen som er lagt ned i forberedelsen til kommende sesong.

Sammen med resten av landslaget er det gjennomført mange samlinger de siste månedene. Det inkluderer også tre høydesamlinger. Å være en del av det som trolig nå er verdens beste landslag sikrer høy kvalitet på alle økter, der utøverne presser hverandre. Det er heller ingen hemmelighet i at det til stadighet rapporteres om svært god stemning i hele troppen. Sverre har i tillegg fortalt at det er en befrielse at kroppen responderer som ønsket på den treningen som legges ned. 

Alvoret starter i november, da med de første WorldCup helgene i Japan og Kina. Så er det Stavanger som gjelder første helgen i desember. Det ville passet utmerket med gode prestasjoner på hjemmebane helt i innledningen av sesongen. Det er mange som gleder seg.