Bli med Sverre til Inzell

Et uheldig fall på 10 000 m var det som hindret at Sverre Lunde Pedersen ble suveren verdensmester foran 20 000 tilskuere i Amsterdam i 2018. Det store målet er nå kommende VM i Inzell i mars 2024.

Sverre Lunde Pedersen har vært verdens beste allround-løper på skøyter. Selveste Sven Kramer sa for åpen mikrofon foran fullsatt Olympiastadion i Amsterdam i 2018 at «vi vet alle hvem har vært den beste denne helgen». Han siktet til Sverre, som var i ferd med å bli suveren verdensmester. Fallet er tilbakelagt. Han har reist seg etter den hendelsen. Den stygge sykkelulykken våren 2022 er også historie. Han har reist seg etter den også. Det eneste som nå gjelder er å Bli best! igjen. Dette skal manifesteres under VM på Skøyter i Inzell 8.-10. mars 2024. Alt tyder på at alle de 10 000 plassene i Max Aicher Arena vil bli utsolgt. Her skal vi kanskje få oppleve at laurbærkransen deles ut til en nordmann for første gang siden 1994.

Sverre Lunde Pedersen har samlet sine personlige sponsorer under TEAM Sverre. En av partnerne er KOMENT, som også arrangerer tur til VM på Skøyter i Inzell. Gå inn på denne linken skoyte-vm-2024 og meld deg på det som fort kan bli en historisk opplevelse.